Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Lectura del poema 'Liberté' al Museu Picasso

  • Què fer
Paul Eluard per Georgette Chadourne
Foto: Saint-Denis - Musée d’Art et d’histoire Paul Eluard. © Georgette Chadourne, VEGAP, Barcelona, 2019. © Successió Pablo Picasso, VEGAP, Madrid 2019
Publicitat

Time Out diu

Coincidint amb l'exposició que evoca l'estreta relació i amistat entre l'artista Pablo Picasso i el poeta Paul Eluard tindrà lloc la lectura del poema 'Liberté' durant 12 hores i a micròfon obert.

Eluard el va escriure el 1941, després de l'ocupació alemanya, i la RAF britànica el va distribuir per França. Els versos que clouen, "i pel poder d'una paraula / torno a començar la meva vida / només he nascut per conèixer-te / per anomenar-te Llibertat", es van convertir en un cant d'esperança i ha estat profusament traduït, musicat i reivindicat.

El Museu Picasso ha convidat personatges de la cultura, el teatre, la poesia, el cinema i l'entorn picassià a interpretar-lo. Obrirà la lectura Txell Bonet i entre d'altres hi participaran Imma Colomer, Toni Gomila, Esteve Plantada, Perejaume, Albert Serra, Laia Estruch i Valentín Roma. També hi haurà espais perquè els visitants puguin declamar 'Liberté', en un moment d'intens qüestionament del concepte i la paraula 'llibertat'.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà