Les bicicletes roden fins a la Moritz

Què fer

Time Out diu

Ciclistes professionals i aficionats, us informem que torna el Cyclo, el gran esdeveniment del ciclisme a la Fàbrica Moritz Barcelona. La cita és el dimarts 29 a partir de les 19.30 h, i és gratis. Apunteuvos-en la data, que la dotzena edició ve plena de bon material.

Si hi voleu anar amb bici, dins de l’espai hi haurà un lloc habilitat perquè la deixeu ben aparcada. Tan bon punt hi arribeu, us donaran un tiquet per a una cervesa Moritz i un altre per participar en els sortejos que hi haurà durant la nit, cortesia d’Oakley, Lucky Bästerds, Volata, Cyclo i cerveses Moritz, patrocinadors de l’acte. El festival vol parlar del món de la bicicleta en totes les seves formes, i per fer-ho han escollit el format de magazín en temps real, amb una durada de 3-4 hores. Hi haurà diferents seccions on trobareu un personatge rellevant del món ciclista, un projecte,un producte, un repte i fins i tot una peça musical que tingui la bici de protagonista.

La sessió començarà amb una xerrada a càrrec de David Casalprim i Sergio Fernández, que us explicaran l’odissea de creuar grans extensions de neu amb fatbikes, que tenen rodes més amples que les normals, i les seves aventures a Lapònia. Seguirà La Barrecha una secció on Matusalen Bikes, el RUEDA Festival i CAT 700 faran intervencions ràpides per presentar les seves iniciatives al voltant del món del ciclisme. A les 21.20 h serà el torn de Jawbreaker & Prizm by Oakley. La coneguda marca d’ulleres explicarà com es dissenyen els models especialment creats per a la pràctica d’aquest esport. Posaran èmfasi en els processos de creació dels models Prizm i Jawbreaker, aquest últim model dissenyat amb la coŀlaboració del ciclista professional Mark Cavendish.

Més tard es projectarà La Paris - Roubaix de Pedalea o revienta, l’última aventura d’un grup d’aficionats al ciclisme que es proposen reptes salvatges, i que també són patrocinadors del festival. Aquesta secció ve amb misteri incorporat: us avancem que hi haurà un convidat sorpresa i una actuació musical.

Com a novetat, en aquesta edició podreu adquirir unes ulleres Musette d’Oakley edició especial Cyclo: només haureu de passar pel taller d’estampació que muntaran a la Fàbrica Moritz durant el festival.

El final de festa serà el sorteig i els moments musicals, que no podien faltar. DJ Malaka i DJ Cuartilla punxaran un repertori electrociclista amb el qual no podreu parar de pedalar.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers