Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les dones protagonitzen la tardor

Us expliquem les activitats de tardor programades per la Mostra de Films de Dones, el cinema més femení!

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Internacional de Films de Dones de Barcelona, que compta amb el suport de Moritz, va més enllà de la programació de la 26a edició i s’estén amb un programa de tardor, amb activitats per a aquests mesos de novembre i desembre. Juntament amb el CCCB i la Tabakalera de Sant Sebastià, la Mostra ha preparat la quarta edició dels Manifestos Fílmics Feministes. El conjunt de films, que podreu veure els dies 8, 9 i 10 de novembre al CCCB, empren l’humor i el sarcasme, i se centren en l’eficàcia i la transcendència de la rialla com a transgressió, el gest que posa en evidència la irreverència de les dones a tota imposició.

Les protagonistes d’aquests manifestos són joves directores com Marta Nieto i Marga Almirall, que presenten La carcajada de la Medusa (2018), i d’altres amb una carrera professional ben consolidada, com Sally Potter, de qui es projecta The gold diggers (1983), un dels exponents del cinema feminista dels anys 80.

Al mes de desembre es projectarà el darrer film d’Ulrike Ottinger, Chamissos Schatten (L’ombra de Chamisso, 2016), a la Filmoteca de Catalunya, un viatge pel mar de Bering on s’entrellacen relats històrics, troballes i reconstruccions visuals amb les seves notes de viatge. La seva projecció està dividida en tres capítols que no us podeu perdre!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat