Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Les flors de la pau

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Els dies 1, 2 i 3 d’abril l’artista plàstic Philip Stanton durà a terme una intervenció artística en diversos espais del Castell de Montjuïc. Amb aquesta intervenció es decoraran diferents espais del Castell amb pintures i elements corporis de gran format, amb flors de diversos tipus, i amb pintades d’estils i tècniques diverses. El resultat d’aquesta intervenció es podrà veure al Castell fins al 31 de maig de 2016. El moment culminant d’aquesta intervenció serà diumenge 3 d’abril a partir de les 15 h, coincidint amb l’horari d'entrada gratuïta del castell, quan l’artista i el seu equip elaboraran in situ el mural que s’ubicarà al pati d’armes a través d’una activitat oberta a tots els visitants, els quals podran participar en la seva elaboració.
 
L’esperit del projecte és l’antibel·licisme i la lluita contra la guerra i la violència des d’un enfocament positiu. El projecte té al mateix temps una vocació lúdica i participativa. Amb un llenguatge visual, fresc i vitalista, Stanton ofereix la possibilitat de viure en directe la creació de l’obra.
 
Les Flors de la Pau és un projecte amb un llenguatge visual, fresc i vitalista, com les intervencions que defineixen Philip Stanton. És, a més, un projecte artístic que vol fer participar públic de totes les edats durant aquests tres dies a través de la seva contribució a completar els dos murals que estaran exposats al Castell.Durant el temps que duri aquesta instal·lació el públic també podrà contribuir a decorar l’estructura en forma de flor del pati afegint-hi pedres pintades. Aquestes pedres romandran com a record del pas dels seus autors per aquest lloc i també ajudaran a recordar les persones perdudes a causa de les guerres i la violència, i els fets que el Castell ha viscut al llarg de la seva història, com l'afusellament del President Lluís Companys l’any 1940 o el seu paper com a presó militar fins als anys 60. Posteriorment, va tenir un ús com a Museu militar fins a l’any 2009.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà