Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Videollamadas
Foto: ShutterstockVideollamadas

Les millors apps i plataformes per fer videotrucades

Les millors aplicacions i plataformes per fer videotrucades de treball o amb la família

Escrit per
Carla Romera
Publicitat

De vegades, trobar una estona del dia per veure als teus amics, o no anar amb l'aigua al coll per arribar a aquesta reunió tan important, és difícil. Ara que no tenim les facilitats de contactar cara a cara i lliurar informes en paper o fer un cafè a una terrassa, les plataformes que ens donen l'opció de treballar o veure els nostres familiars a distància poden ser-nos de gran ajuda. Us deixem una selecció de les millors, tant de les destinades a fins corporatius com les més juvenils.

NO T'HO PERDIS: les millors aplicacions per jugar online amb els teus amics

Skype
FOTO: Google Play (Skype)

Skype

Skype és una de les aplicacions més famoses de videotrucades del món. Has de registrar-te per fer-la servir i pots descarregar la seva aplicació o connectar-te des d'internet a l'ordinador, a la seva versió web. A més, funciona també com a sistema de missatgeria, de manera que pots enviar i rebre missatges sense necessitat de connectar el vídeo i organitzar xats grupals amb tota la família. En el cas de necessitar-la per una reunió de treball d'última hora, podràs, durant la videoconferència, compartir la pantalla per mostrar als teus companys el que estàs presentant. Les connexions grupals poden ser de fins a 24 persones.

Skype - Android / iOS / Versió web

Google Hangouts
FOTO: Google Play (Hangouts)

Google Hangouts

Google Hangouts és una de les opcions que dona Google per fer videotrucades. Té versió app i versió web, a la qual pots entrar al moment des del teu Gmail. També funciona com a servei de missatgeria, així que permet obrir xats de fins a 150 persones. A més de les videoconferències, et dona la possibilitat de fer una trucada normal a qualsevol persona (sempre que estigui connectada també a Hangouts). Les trucades en grup poden tenir fins a 10 participants.

Google Hangouts - Android / iOS / Versió web

Publicitat
Hangouts Meet
FOTO: Hangouts Meet

Hangouts Meet

Hangouts Meet és una altra alternativa de Google, connectada a Google Hangouts. També pots accedir directament des del teu Gmail. És una mica més restrictiva i exclusivament per a videoconferències. Es poden connectar fins a 250 usuaris i et dona l'opció de fixar a una sola persona a la pantalla principal amb l'opció 'Presentar'. Només has d'establir un enllaç de sala, que has de compartir amb els teus contactes convidats a la reunió. A més, té un xat integrat per parlar al llarg de la videoconferència i amb l'opció 'Calendari' pots establir una programació de les trucades (per exemple, un dia concret a una hora concreta) i accedir als arxius adjunts que s'hagin compartit.

Hangouts Meet - Android / iOS / Versió web

Google Duo
FOTO: Wikipedia (Google Duo)

Google Duo

Bé, ja n'hi ha prou amb Google, veritat? Però només una més. Google Duo és la versió més simple dels serveis de videoconferència d'aquesta empresa. Pots connectar-te amb un màxim de 8 persones. L'elecció de 'poca llum' et permet fer la trucada encara que estiguis en un lloc fosc i no sigui fàcil veure't i també et dóna l'opció de fer trucades de veu.

Google Duo - Android / iOS / Versió web

Publicitat
FaceTime
FOTO: App Store

FaceTime

Aquesta aplicació és exclusiva d'Apple. Només poden utilitzar-la els usuaris amb iOS perquè ve integrada al telèfon. El millor de FaceTime és que accedeix directament als teus contactes per trucar-los, sempre que ells també utilitzin iPhone. Poden connectar-se fins a 32 persones alhora.

FaceTimeiOS

WhatsApp
FOTO: Whatsapp

WhatsApp

Pot ser la més viable de tota la llista. Qui no té WhatsApp? És poc probable que els teus contactes no el tinguin, així que podràs començar una trucada de vídeo amb qui vulguis. Pots afegir fins a 4 participants i el bo que té és que no has de descarregar-te ni connectar-te a una aplicació concreta ni addicional, perquè ja la tens. L'error més destacable és que les videoconferències de WhatsApp no es poden fer des de la seva versió web, només des de l'aplicació.

WhatsApp - AndroidiOS

Publicitat
Facebook Messenger
FOTO: Wikipedia (Facebook Messenger)

Facebook Messenger

El servei de missatgeria de la xarxa social més gran del món s'ha desvinculat de Facebook i funciona independentment. Et dona la facilitat de connectar amb els teus amics de Facebook com amb els teus contactes del telèfon i poden accedir fins a 8 persones a una sola trucada de vídeo. Integra trucades de veu i xats.

Facebook Messenger - AndroidiOS

Viber
FOTO: Softonic (Viber)

Viber

Viber és una de les grans desconegudes. S'assembla bastant a l'aplicació Houseparty. La seva principal funció no es basa en els jocs a través de videotrucada però també ofereix alguns. A part, pots obrir xats de fins a 250 persones i enviar notes de veu i vídeo de 30 segons al moment, com si fossin un missatge. Sincronitza els teus contactes del telèfon o pots afegir-los tu. Una de les seves opcions més divertides és que et dona la possibilitat d'afegir 'filtres' com els d'Instagram a les reunions.

Viber - AndroidiOS

Publicitat
ZOOM
FOTO: Zoom

ZOOM

Atenció: En les últimes setmanes s'han denunciat nombrosos problemes de seguretat a Zoom per la seva manca de xifrat, que permetria robatoris de dades fàcilment. 

ZOOM podria ser la més corporativa. Accepta videoconferències de fins a 100 persones i pots afegir als teus contactes tant des dels seus números de telèfon com pels seus correus electrònics. Pots compartir arxius, obrir xats i triar si vols participar en la reunió o ser un espectador.

ZOOM - Android / iOS / Versió web

ICQ
FOTO: Google Play

ICQ

La més antiga i la que més ha crescut en aquests dies. Principalment destinada a l'oci, ofereix servei de missatgeria amb xats i funcions de veu. Encara que funciona principalment com WhatsApp, ofereix la creació d'adhesius i filtres animats com a Instagram i videotrucades amb canals i participants il·limitats.

ICQ - AndroidiOS

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat