Let's Drunch!

Què fer

Time Out diu

Nova edició de Let's Drunch!, una experiència que combina gastronomia, música i espais de disseny. Després de l'èxit de l'edició de febrer, 30 persones podran gaudir cada nit d'aquesta innovadora proposta de Pop-up dinner parties.
 
El compromís de Lets Drunch! és oferir a cada edició noves sensacions gastronòmiques. En aquesta ocasió de la mà del xef català Alex Lopez Cano, que ja té preparat un nou menú basat en la barreja de sabors intensos, coccions apurades i un rebost global fruit dels seus viatges dedicats a la investigació i l'assessorament gastronòmic.
 
En aquesta ocasió, Let's Drunch! segueix apostant per descobrir espais singulars de la ciutat i se celebrarà en una casa del segle XV, amagada entre els carrers del Born, a tocar de Santa Maria del Mar. Diuen els historiadors que va ser la residència de la família de Cristobal Colon a Barcelona. Un espai al qual Let's Drunch! dóna una nova dimensió i es converteix en el lloc perfecte per compartir i gaudir aquesta particular experiència.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers