L'Hivernacle del Palau de la Música: Origen

Què fer
Josep Maria Guix
Palau de la Música Josep Maria Guix

Time Out diu

El concepte d’Origen (l'origen-final de la música) és el leitmotiv de la nova temporada del Palau de la Música Catalana. La música com a espurna que ens revisita, que mai no s’apaga, que constitueix múltiples punts de partida després d’infinits finals aparents. Una llavor que es reinterpreta, que sempre reneix essent nou origen.

Amb quatre conferències des de l'Hivernacle explorarà com la música és present a l'inici de la nostra cultura ancestral i com es troba íntimament lligada en la nostra relació amb la natura i amb l'esperit. Les quatre cites són: 'La música i l'ànima de l'ancestre', 'L'instrument:matèria i filosofia', 'So i essència: Natura i música' i 'El camí de la transcendència. Espiritualitat i música'. 

Aquest cicle, amb col·laboradors d'àmbits diversos com Juan Luís Arsuaga –paleontòleg i codirector del Projecte Atapuerca–, el filòsof i assaigista Bernard Sève i el compositor convidat de la temporada Josep Maria Guix, entre d'altres, dóna pistes per gaudir del fil conductor de la temporada 2018-19 del Palau. A més a més, si assistiu a les quatre sessions del cicle, us regalaran dues entrades per a un concert de la temporada. 

Detalls

També t'agradarà