Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

L'Hora Màgica al Monestir de Pedralbes

  • Què fer
Claustro de Santa Maria de Pedralbes
Mariona GilClaustro de Santa Maria de Pedralbes
Publicitat

Time Out diu

L'Hora Màgica: els dimarts i els divendres d'estiu, el claustre del Monestir de Pedralbes obre les portes gratis durant la vesprada

El Monestir de Pedralbes obre les portes del seu claustre per celebrar l’Hora Màgica les tardes d'estiu. Des de les 18 h i fins a les 21 h, cada dimarts i divendres –fins al 15 de setembre– podeu visitar de manera gratuïta aquest espai de calma i tranquil·litat que és un dels claustres més grans del món. 

Fundat el 1327 per la reina Elisenda Montcada i habitat fins al 1983 per monges clarisses, el Monestir de Pedralbes és una icona de l’arquitectura gòtica catalana. L’edifici gira entorn del seu claustre (considerat com un dels exemples més espaiosos i harmònics de l’estil per les tres plantes que el conformen), on les religioses es retiraven per al seu recolliment personal. Del monestir cal destacar també el sepulcre de la reina Elisenda, que ofereix dos vessants, el que dona a l’església, on apareix la seva imatge vestida com a sobirana, i el que dona al claustre, i que podreu contemplar, on es mostra com vídua i penitent. 

Escrit per
Time Out Barcelona Editors

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
18 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà