#LikerART

Què fer Gratis

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

#LikerART és un festival d'art, nou i original, que es realitza en 5 barris de Barcelona des del 30 d'abril al 28 de maig, amb rutes per espais emblemàtics, únics i alguns ben insòlits. Més de 30 projectes artístics envairan els llocs més singulars de la ciutat comtal, proposant un joc que ens portarà a redescobrir Barcelona i que pretén visibilitzar la creativitat artística des de totes les disciplines possibles, posant l'accent en els llocs atípics que s'amaguen a la ciutat.
 
Durant aquestes quatre setmanes, a diversos espais de Ciutat Vella (Impossible Project, On Land, Llibreria Abracadabra...), Poble-sec (La Contra, La Republika, Maumau...), Poblenou (llibreria No Llegiu, restaurant Aguaribay, Celler el Vinyet...), El Clot (Forn de Georgia Shoti, llibreria Pebre Negre, El taller/Vuit Espai)  i Gràcia (Bar Vinil, A Casa Portuguesa, Costuretas Social Club...) coneixereu una infinitat de propostes en petit format que podreu emportar-vos a casa: il·lustració, fotografia, arts plàstiques i digitals o art tèxtil. Participants únics o projectes col·lectius, artistes locals de molts països, variades expressions i perspectives. Les obres que conformen #LikerART tenen preus que oscil·len entre els 25 i els 60 €.

Detalls

També t'agradarà