Literal: Fira d'idees i llibres radicals

Què fer Gratis

Time Out diu

Literal és la fira d'idees i llibres radicals de Barcelona on s’ajunten editorials, llibreries, autores i autors, lectores i lectors per compartir, discutir i somniar, sobre el món en què vivim i com transformar-lo. Des de la cultura i el pensament crítics gaudirem durant tres dies de la millor literatura crítica compartint-la amb qui la crea.
 
Els organitzadors entenen per llibre radical totes aquelles publicacions siguin del gènere literari que siguin què independentment del seu format transmetin idees per a la reflexió i transformació de l'ordre social existent de dalt a baix. En aquest sentit una editorial de llibre radical és aquella que publica materials de pensament crític per a la reflexió i transformació radical de la societat.
 
A la fira hi trobarem una gran quantitat d'activitats i espais: un mercat del llibre, on més de 60 editorials exposaran els seus llibres i on els i les lectores tindran cara a cara als editors dels llibres; la Literal Black Music, espai on també podrem gaudir d'una programació continuada de música negra, amb actuacions en directe durant tota la fira; el Saló d'entrevistes, on hi haurà entrevistes, taules rodones i presentacions de llibres amb autores i autors de les més de 60 editorials que participen a Literal, o el Saló de conferències, amb conferències destacades a càrrec dels autors més rellevants de la fira sobre els debats més candents i actuals a la nostra societat.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers