Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Busca el teu horòscop i descobreix quin edifici de Barcelona et representa - Lleó
@dabidpascual

Lleó: Monument a Colom

Si has nascut entre el 23 de juliol i el 22 d’agost, aquest és l’edifici de Barcelona que et representa, t’ho expliquem!

Publicitat

T'agrada ser el centre d'atenció, ets sociable i extravertit, acostumes a estar de bon humor i se’t dona bé fer riure a la gent. A més, ets addicte a l’adrenalina,  la diversió i als esports, perquè no pots parar quiet. No confies gaire en els altres, prefereixes fer les coses a la teva manera, i per això procures ser sempre qui condueix o porta la batuta. Com Colom, ets una persona forta, valenta, decidida i no tens por a cap de les adversitats que se't posen pel camí. T’agrada sentir-te bé i que els altres ho notin. 

La teva ànima de lleó et demana activitat contínuament, perquè necessites alliberar tensions. Per això et proposem 8 vídeos per posar-te en forma sense morir en l’intent. I si, com a bon cul inquiet, un cop acabat l’exercici encara tens necessitat de més activitat, et donem 50 idees de coses per fer a casa, que són el remei perfecte que necessites per descarregar energies i combatre la teva gran por: l’avorriment!

Consulta tot l'horòscop aquí!!!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat