Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Biblioteca Montserrat Abelló
Foto: IcubBiblioteca Montserrat Abelló

Llibres gratis

Editorials i biblioteques posen a la vostra disposició un munt de llibres de franc

Escrit per
Andreu Gomila
Publicitat

Ningú sense poder llegir. Moltes editorials estan obrint una part del seu catàleg per a què cap lector es quedi sense llibres. N'hi ha que posen en línia best-sellers. D'altres, novetats capítol per capítol. D'altres, fons d'armari dels seus autors en promoció. Més enllà de l'streaming, tothom té l'oportunitat de poder llegir un e-book. A més, hi ha un sistema públic que ens permet demanar un llibre electrònic en préstec a moltes biblioteques.

NO T'HO PERDIS: Propostes culturals per seguir en 'streaming'

10 best-sellers en català

El Grup 62 ha obert deu grans títols del seu catàleg dels últims anys per a què els lectors en català tinguin referents en línia més enllà de les biblioteques. Les obres que han posat a disposició dels lectors són, ras i curt, de traca, i per a tots els públics: 'Gràcies per la propina' de Ferran Torrent, 'Dins el darrer blau' de Carme Riera, 'Les veus del Pamano' de Jaume Cabré, 'La cova dels dies' de Marc Artigau, 'Els homes que no estimaven les dones' de Stieg Larsson, 'El codi da Vinci' de Dan Brown, 'L'ombra del vent' de Carlos Ruiz Zafón, 'Juno' de Laia Aguilar, 'El lleó, la bruixa i l'armari (Les cròniques de Nàrnia)' de C.S. Lewis, i 'El meu nom és Stilton' de Geronimo Stilton.

El top 5 d'Anagrama
Foto: Miguel Lizana

El top 5 d'Anagrama

L'editorial Anagrama ofereix als seus lectors cinc títols del seu catàleg recent en format e-book, que es poden descarregar a les webs de La Central, Amazon, l'FNAC, Google Play Amazon, entre d'altres. Es tracta de les novel·les 'Años felices' de Gonzalo Torné, 'Fiesta en la madriguera' de Juan Pablo Villalobos, 'Mis documentos' d'Alejandro Zambra, 'Las cosas que perdimos en el fuego' de Mariana Enriquez' i 'Un buen detective no se casa jamás' de Marta Sanz.

Publicitat
Els 10 best-sellers de Planeta

Els 10 best-sellers de Planeta

El Grup Planeta i els seus autors han decidit posar a la disposició de tots els lectors una selecció d'alguns dels títols més populars, per a tot el ventall de públic lector. Els títols que podran descarregar-se de manera gratuïta són: 'La sombra del viento' de Carlos Ruiz Zafón, 'El tiempo entre costuras' de María Dueñas, 'El código Da Vinci' de Dan Brown, 'Los hombres que no amaban a las mujeres' de Stieg Larsson, 'Algo tan sencillo como tuitear te quiero' de Blue Jeans, 'A todos los chicos de los que me enamoré' de Jenny Han, 'En familia con Karlos Arguiñano' de Karlos Arguiñano, 'Mi nombre es Stilton' de Geronimo Stilton, 'El león, la bruja y el armario (Crónicas de Narnia, 1)' de C. S. Lewis, i 'Planeta Manga 1'.

Dickens per entregues

Dickens per entregues

Club Editor tenia previst publicar aquest mes de març la traducció de Núria Sales del clàssic de Charles Dickens 'Història de dues ciutats', la novel·la més venuda de tots els temps, amb uns 200 milions d'exemplars. Poca broma. Doncs, l'editora, Maria Bohigas, ha decidit penjar cada dia un capítol de la novel·la a la web del segell. Una gran lectura.

Publicitat
Préstec bibliotecari
ⒸFundació Josep Pla

Préstec bibliotecari

Si tens el carnet de la biblioteca, tens un tresor, ja que té un préstec de llibres en línia que és una meravella. Només has d'entrar en aquesta pàgina i gaudir del fons d'eBiblio Catalunya, un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a tots els usuaris amb carnet de les biblioteques públiques catalanes. Es pot accedir a aquests continguts a través de diferents dispositius: ordinadors personals, lectors de llibres electrònics, tauletes o telèfons intel·ligents. Ha arribat l’hora de llegir tot Pla!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat