Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Llibres i birres

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Oriol Miralles

Llibres i birres

S’acosta un Sant Jordi històric i a la parada de la Moritz podreu saludar un munt d’autors i fer una cerveseta!

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Arriba un dels dies més esperats per tots els lletraferits. Si sou dels que aprofiteu la diada de Sant Jordi per encetar un bon llibre i us fa il·lusió que estigui dedicat pel seu autor, estigueu atents al pla que us proposem. Un any més, la Fàbrica Moritz instal·larà una paradeta per acollir alguns dels escriptors i il·lustradors més importants del moment, que us esperaran amb els braços oberts i els bolígrafs a punt per signar els vostres exemplars.

La festa començarà a les 11 del matí, on trobareu els periodistes Vicent Partal i Tomás Alcoverro, entre d’altres. A la franja del migdia hi seran presents les il·lustradores María Hesse i Agustina Guerrero. Si hi aneu a les 13 h, podeu saludar, per exemple, el dramaturg i poeta Marc Artigau i Queralt i el caricaturista Toni Batllori. A la tarda també hi haurà sarau: a les 16 h estaran els periodistes Jair Domínguez i Antonio Baños. Una hora més tard us trobareu la Bibiana Ballbè, l’Ada Castells, la Júlia Bertran i la Roser Amills, a més del guanyador del Premi Llibreter, Raül Garrigasait, i altres autors de renom.

La diada continua i a les sis podreu conèixer diversos artistes, com ara en Ricardo Cavolo, la Sara Herranz i la Xiomara Correa. El darrer torn, de set a vuit del vespre, comptarà amb la presència de noms tan rellevants com el de Cristina Fallarás, Kiko Amat, Ben Brooks i l’activista Míriam Hatibi, entre molts d’altres. Una ocasió ideal per fer una parada en el camí, prendre una bona Moritz mentre descanseu les cames i conèixer alguns dels autors que triomfen aquests dies. Ens hi trobem? 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising