Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Barcelona for kids
Shutterstock

3 llocs estivals i sorprenents on nens i nenes podran aprendre anglès de forma gratuïta

Diversió i aprenentatge a qualsevol lloc! Amb el nou campus d'estiu online de NovaKid, la canalla podrà practicar el seu anglès mentre gaudeix de les vacances

Time Out en col·laboració amb NovaKid
Publicitat

Fer vacances i seguir aprenent i millorant l'anglès és totalment compatible! I no ens referim a campus i casals presencials o a llibres d'exercicis que mai falten a les maletes dels més petits; ens referim a aprendre d'una manera entretinguda, divertida i des de qualsevol lloc. Això és el que proposa l'Easy Breezy Novakid Virtual Camp per aquest estiu!
Durant set setmanes, fins al 29 d'agost, aquest campament online de Novakid oferirà setmanalment tota mena de continguts interactius per a la canalla perquè puguin gaudir-los on vulguin i quan vulguin: abans de fer una remullada a la piscina, després d'un bon berenar de pícnic o fins i tot de viatge al vostre paradís estiuenc.
La plataforma d'ESL és líder en tota Europa i sap perfectament què és el que necessiten els nens i les nenes perquè la seva motivació per l'anglès no s'aturi ni un moment: classes, tallers i entreteniment acompanyats d'animacions que, fins i tot, han estat premiades a l'Annecy International Animation Film Festival de França i als British Animation Awards. Una fórmula molt entretinguda!
Continueu llegint perquè us proposem 3 llocs estiuencs on mai abans us hauríeu imaginat que podríeu aprendre anglès!

A la piscina
Archivo

1. A la piscina

Entre un salt de cap a la piscina o un de 'bomba'... una breu classe d'anglès! Durant les set setmanes de duració d'aquest campus virtual, la temàtica es dividirà en blocs setmanals perquè en cadascun d'ells es tracti un tema diferent: hobbies, música, esport, professions, animals, viatges... De tot!
En cadascuna de les lliçons, que la canalla podrà fer quan i on vulgui, hi haurà també tres masterclass impartides per més de 1.500 professors natius de l'escola online amb seu a San Francisco. A més, no hi haurà temps per avorrir-se! I és que les classes compten amb una part pràctica en què també aprendran a dibuixar amb tècniques especials, faran treballs manuals i joguines, descobriran mini experiments i, fins i tot, ampliaran els seus coneixements culinaris.

Al parc
© Olivia Rutherford / Time Out

2. Al parc

Ja sigui al parc del costat de casa o al parc del vostre hotel, càmping, casa d'estiueig o on passeu les vacances, sí, aquí també s'aprèn anglès!
Els parcs són un d'aquells racons que més enamoren la canalla per la gran quantitat de secrets que s'hi amaguen: siguin petits insectes, animalons o natura en tots els colors i formes. Igual que les animacions del campus virtual de Novakid!
Un total de 35 dibuixos animats protagonitzen les classes online del campus: unes il·lustracions seleccionades especialment per la seva qualitat, familiaritat i per haver estat premiades als principals festivals d'animació del món com són l'Annecy International Animation Film Festival de França i els British Animation Awards.
A més, una de les claus del campus, les pel·lícules d'animació, s'han desenvolupat amb el llegendari estudi cinematogràfic rus Soyuzmultfilm. Podreu visualitzar fins a 20 episodis de sis pel·lícules d'animació, entre elles 'Monsiki' o 'Chuch-Myauch', totes en doblatge amb anglès i subtítols.

De viatge
© FGC

3. De viatge

Tots sabem que els viatges poden ser un gran avorriment pels més petits ja siguin en tren, en cotxe, en avió o en vaixell. No poden aguantar les seves ganes d'arribar a la destinació i necessiten alguna cosa que els mantingui totalment distrets. La solució? Deixar de banda les consoles i les xarxes socials per una estona i aprofitar el temps amb una classe enriquidora, profitosa, motivadora... i molt divertida!
Un dels avantatges més importants de Novakid i també del seu programa virtual d'estiu és que la canalla podrà estar en contacte amb professors nadius, el camí més ràpid i realista per assimilar la llengua anglesa. A més, aquest docent compta amb experiència amb treballar amb nens i nenes i disposa d'una certificació internacional per ensenyar anglès com a llengua estrangera. Estaran en bones mans: feu les maletes i a gaudir de les vacances mentre manteniu i aprofundiu en el vostre anglès!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat