Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Llum BCN Poblenou 2018

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

El festival lumínic Llum BCN arriba a la setena edició del 16 al 17 de febrer amb novetats importants respecte a les anteriors edicions, ja que després de compartir espai temporal al centre de Barcelona amb les Festes de Santa Eulàlia il·luminant carrers, edificis i façanes de Ciutat Vella, enguany s'endarrereix un cap de setmana i canvia de barri per traslladar-se al Poblenou, on a partir de les 19 h hi trobareu un circuit d'instal·lacions artístiques on la protagonista absoluta torna a ser, això si, la llum.

En aquesta setena edició, el festival duplica el nombre d’espectacles, espais transformats i instal·lacions, on hi participen des de reconeguts artistes internacionals fins al talent emergent dels estudiants de les universitats de disseny, art i arquitectura de la ciutat, amb obres innovadores, experimentals, sensorials i que difuminen els límits entre art, ciència i tecnologia.

Llum BCN 2018 compta amb la participació, com a artista convidada, de la videoartista i creadora quebequesa Monique Savoie, fundadora de la Société des Arts Technologiques (SAT) de Mont-real, una fundació líder en art i noves tecnologies que ens presenta una selecció de les millors projeccions immersives. La trobareu al nou Espai Familiar, que dissabte i diumenge també obrirà en horari diürn amb diferents propostes interactives al carrer Pamplona 123 cantonada amb el carrer de Tànger, on també hi trobareu el mercat gastronòmada Van-Van Foc, (dissabte i diumenge a partir de les 12 h).

Hi haurà punts d’informació al taulell de la planta inferior de l’edifici DHUB Barcelona, a les zones de descans habilitades a la cantonada del carrer de Sancho de Ávila amb el carrer de la Ciutat de Granada i al carrer Pamplona 123. Trobareu la programació detallada de les instal·lacions, els espectacles i els espais transformats al web del festival.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà