Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Llum, càmera i cervesa fresca!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Llum, càmera i cervesa fresca!

Ja ha arribat Moritz Feed Dog el primer festival de cinema documental dedicat a la moda! Afanyat i gaudeix d'un cinema d'autor crític i intens amb una Moritz a la mà.

Advertising

Mai abans, crispetes i cervesa havien casat tan bé. Per fi, arriba la tercera edició del Moritz Feed Dog, el primer festival de cinema documental dedicat exclusivament a la moda.

El festival s’inaugurarà amb la pel·lícula Franca: chaos & creation, que es projecta per primer copa l’Estat espanyol. El film és un homenatge emotiu i molt íntim a la figura de Franca Sozzani, la llegendària editora en cap de Vogue,que va morir fa pocs mesos. El dirigeix el seu fill, el fotògraf italià Francesco Carrozzini.

Com a novetat, en aquesta edició el Moritz Feed Dog ofereix un nou espai dedicat a peces icòniques del món de la moda, amb el 501deLevi'scomaprotagonistaprincipal. L’espectador podrà anar-hi per prendre consciència de l’impacte social i cultural del model texà més mític de la història.

El festival omplirà les dues sales del cinema Aribau Club. A més, també es realitzaran activitats paral·leles a la Fàbrica Moritz. Un cicle de films que us sacsejarà de cap a peus!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising