• Què fer

LlumBCN 2015: Light work

Publicitat

Time Out diu

Aquesta instal·lació és el resultat de l’estreta col·laboració entre l’ICFO i l’artista anglès Andrew Chappel. Imagina la capacitat que podria tenir la llum d’empènyer objectes. L’obra celebra el rol de la imaginació en l’avenç de la ciència.

De fet, la llum té la capacitat d’empènyer en el món real. La força de la llum s’utilitza per fer les anomenades pinces òptiques, que s’empren per manipular coses tan petites i delicades com una cèl·lula viva, sense malmetre-la. Això s’aplica en medicina i biologia per entendre l’inici de les malalties i tota mena de processos biològics i, d’aquesta manera, poder dissenyar i produir medicaments i tractaments nous o més efectius.

L’ICFO és un centre de recerca d’excel·lència, dedicat a l’estudi de les ciències i tecnologies de la llum. Actualment és un dels centres de referència del seu camp a nivell mundial. El centre té una triple missió: recerca de frontera, formació de tecnòlegs amb habilitats tècniques i personals úniques i transferència de coneixement i tecnologia.

A càrrec d'ICFO. Institut de Ciències Fotòniques.

Detalls

Adreça
Horaris
Dv. i ds., de 18.30 a 24 h. Dg., de 18.30 a 23 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà