Palo Market Fest
Foto: Palo Market Fest

Trobeu la fresca en l'oasi urbà de Palo Market Fest el primer cap de setmana de juny

El dissabte 4 i el diumenge 5 de juny, la cita del Poblenou serà el vostre refugi en mig de la calor de la ciutat. I de la mà de teca, disseny i música!

Time Out en col·laboració amb Palo Market Fest
Publicitat

Les temperatures pugen i les ganes de passar-ho bé tampoc s'aturen: us proposem un pla amb què no haureu de sortir de la ciutat per sentir la fresca de la natura i una bona ombra... el Palo Market Fest!
El cap de setmana del 4 i 5 de juny, torna una nova edició d'aquesta cita del Poblenou amb les mateixes fórmules de sempre i, ara, com un oasi urbà on refugiar-se del ciment i la calor de Barcelona. Perquè els arbres que envolten aquest racó festiu són ideals per gaudir d'aquesta època de l'any en què l'ombra està ben buscada.
Per descomptat, en aquests racons de natura i acompanyats de bon ambient, podreu tastar les delícies street food que sempre són capaces de saciar la vostra gana amb tota mena de gastronomies: des d'aquelles més picants procedents d'Amèrica llatina a aquelles més carnívores que calen foc i brases al nostre paladar, passant per opcions refrescants que tant ens agrada assaborir amb el bon temps.
Perquè renoveu els vostres outfits estiuencs o doneu tocs de personalitats a les vostres llars, també hi trobareu les propostes de creadors locals: arracades, collars, anells, peces de roba, sabates, llibres o tota mena de productes artesanals que no sabíeu que necessitàveu.
I perquè el ritme no pari, la ja clàssica Street Music Experience omplirà de melodies tots els espais del market perquè allà on aneu, sigui a buscar una burger, un refresc o una nova adquisició, la música us acompanyi.
Els dies 4 i 5 de juny, refugieu-vos de la calor a mossegades, disseny i passos de ball en aquest oasi urbà!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat