Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Sagrada Família
FOTO: ShutterstockSagrada Família

L'OBC estrena temporada a la Sagrada Família... gratis!

L'Auditori ofereix per sorteig 1.800 entrades per assistir-hi de franc

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

L'Orquestra Simfònica de Barcelona (OBC) celebrarà el 20 de setembre un inici de temporada molt especial, actuant per primer cop a la Sagrada Família sota la batuta del seu nou director Kazushi Ono, un concert memorable que a més us pot sortir de franc!

L'Auditori oferirà gratis 900 entrades dobles per poder assistir al concert inaugural entre tots els que s'inscriguin a la seva pàgina web. El sorteig entre tots els participants se celebrarà el dia 8 de juny, i fins i tot ofereixen un bitllet de metro o bus perquè podeu arribar a cost zero.

El programa inclourà obres per a orgue com 'Improvisation' de B. Vivancos interpretat per Juan de la Rubia. Tot seguit arribarà 'Signals from heaven' del compositor japonès Takemitsu. L'Exultate Jubilate' de Mozart posarà el punt clàssic i, per acabar, s’interpretarà el 'Rèquiem de Fauré', amb la intervenció del baríton Josep Ramon Olivé, la soprano Eugènia Boix, el Cor Jove de l’Orfeó Català i el Cor Madrigal.

El guanyadors del sorteig hauran de recollir la seva entrada entre l'1 i el 14 de setembre o perdran el torn en favor dels suplents. Per apuntar-vos només necessiteu omplir les dades bàsiques, no us treurà més de 2 minuts, un mica de temps a canvi d'un record arquitectònic i musical inesborrable.

Us podeu inscriure al lloc web de l'Auditori.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat