LOOP Barcelona a CASA SEAT: Pedro Torres

Què fer, Exposicions Gratis
LOOP Barcelona, CASA SEAT, exposición
Shutterstock LOOP Barcelona

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

CASA SEAT i LOOP Barcelona s'uneixen en una exposició innovadora de Pedro Torres que busca descobrir els horitzons del videoart

Viviu una experiència audiovisual immersiva que us deixarà bocabadats!
CASA SEAT rep l'artista Pedro Torres i la seva obra 'House of the Sun' creada per CASA SEAT i que s'emmarca dins l'edició del festival LOOP BARCELONA que té lloc aquest novembre. La instal·lació, inaugurada el 27 d'octubre, proposa també visites guiades virtuals a càrrec de Pedro Torres, disponibles en Instagram i web, i estarà a l'edifici fins al 21 de novembre. Us hi passareu?
'House of the Sun' és un projecte concebut exclusivament per a CASA SEAT. La intervenció ocupa les diferents plantes de l'edifici amb una gran instal·lació en la qual el públic està immers en un ambient visual, sonor i lumínic, i ens fa reflexionar sobre la nostra relació amb el sol des d'un punt de vista físic, emocional i filosòfic. Una mirada sobre allò que ens ajunta a aquesta estrella que ens aporta energia i vida i que ha estat amb nosaltres des de molts anys enrere, però que, a la vegada, pot suposar la nostra destrucció. Allò que ens il·lumina i ens cega alhora.
Acosteu-vos (presencial o virtualment) i gaudiu d'aquesta exposició fins al 21 de novembre!

Detalls

També t'agradarà