Made With Love

Què fer, Activitats gastronòmiques

Time Out diu

El Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) acollirà l'11 d'abril 18 dels millors bartenders de Catalunya, que presentaran una creació única i original de còctel i maridatge amb la intenció de passar a la final del Made With Love, la competició de cocteleria més extravagant. Els còctels es jutgen per la seva originalitat, creativitat i sabor.

En aquesta singular competició el públic també pot votar! Cada assistent rebrà un penjoll amb una xapa o "dogtag". Després de provar els còctels de tots els concursants, poden lliurar el seu penjoll al seu bartender favorit. El bartender que reuneixi més penjolls passarà a la Final Nacional que se celebrarà a Barcelona el 25 d'abril, i tindrà l'oportunitat de guanyar un dels 2 viatges a Canadà amb tot inclòs. Els jutges, per la seva banda, es fixaran en el gust, l'ús d'ingredients diferents i en com els concursants incorporen aquests elements a la seva creació. El bartender que aconsegueixi la màxima puntuació del Jurat també passarà a la final.

Cada entrada per a l'esdeveniment inclou la degustació de tots els còctels presentats a concurs i dels seus maridatges, a més d'un còctel de benvinguda i l'oportunitat de votar.

Detalls

També t'agradarà