Aquest 4 de desembre, al Cabaret clandestí de l'luxós Hotel Barcelona Edition, us espera una cita homenatge a Jean Leon, on el vi, el menjar i el cinema giraran entorn de la figura d'aquest incansable somiador que va aconseguir el seu primer treball com a cambrer en el restaurant de Frank Sinatra i va obrir el seu propi restaurant, la Scala, amb l'ajuda del seu amic James Dean.
El restaurant es va convertir en el més luxós dels anys 50 i el lloc de referència per al glamour de Hollywood. Fins al punt que Jean Leon va servir l'últim sopar de Marilyn Monroe. Durant anys va ser el lloc de trobada per a les grans estrelles de cinema, grans figures de la música i referents polítics. Des de Paul Newman, JF Kennedy fins a Marlon Brando. Quan ja ho tenia tot, Jean Leon va decidir crear un vi a l'altura de la seva selecta clientela de la Scala i va buscar el lloc perfecte per fer-ho: al Penedès.
Ara, entre les parets secretes del parisenc Cabaret de l'Hotel Barcelona Edition, i després d'una copa de benvinguda i un apetitós aperitiu, podreu assaborir un sopar elaborat en exclusiva per a l'ocasió: el menú preferit de Marylin Monroe, que compta amb quatre entrants a compartir, un primer plat, un plat principal i postres. Cada plat anirà maridat amb un vi Jean Leon diferent per aconseguir la combinació perfecta. I mentrestant, podreu gaudir d'una actuació sorpresa a meitat del sopar i de la música en directe dels 50 i 60 que sonava al restaurant La Scala.
No us perdeu aquesta cita imprescindible i exclusiva, perquè només hi ha places per a 40 persones, cinèfils, amants de el bon vi i del bon menjar. Sopeu amb James, amb Marilyn i amb Liz a l'Hotel Barcelona Edition. I tot per només 45 €!