Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Maridatges Marítims: Reus-París-Londres. La ruta de l'aiguardent

  • Què fer
Publicitat

Time Out diu

Quarta xerrada del cicle de xerrades sobre cultura marítima que anirà a càrrec d'Enric Calpena, periodista i divulgador històric. Entre el final del segle XVII i al llarg del XVIII la vinya es va convertir en el conreu majoritari a Reus i el seu entorn. El motiu és la creixent demanda de vi i sobretot d’aiguardent en els mercats del nord d’Europa i de les colònies americanes. La comarca del Baix Camp va ser la que més ràpidament va especialitzar-se en aquest conreu, juntament amb el Maresme. L’aiguardent va ser la base sobre la qual es va desenvolupar un important comerç que va sobrepassar els límits de la ciutat i va fer entrar una gran quantitat de recursos que van permetre el desenvolupament de la indústria durant el segle XIX.

Detalls

Adreça
Preu
Cal inscripció prèvia a redaccio@sapiens.cat
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà