Mas Salagros Food&Wine Experience

Què fer
Pastís de formatge
1/5
Edició food&wine
2/5
Mas Salagros
3/5
Gaspatxo de fresa
4/5
Steak Tàrtar
5/5
©Joan Pujol-Creus

Time Out diu

Gaudeix d’un menú elaborat per grans xefs i maridat amb els vins del Celler de les Aus de la bodega Alta Alella, (D.O. Alella): un entorn únic!

¿Què millor que una jornada de plats deliciosos, bons vins i un paisatge natural per passar el dia de Sant Valentí? El pròxim 14 de febrer a les 20.30 h l’EcoResort Mas Salagros té preparada la cita ideal: gaudiu d’un menú d’inspiració asiàtica de 6 plats i postre elaborat pel xef de la casa, Beniamino Campolo, de la mà dels xefs convidats, Raquel Blasco i Marc Santamaria, creadors de la fusió catalano-asiàtica a Casa Xica. A més, podreu maridar aquest saborós menú amb els vins del Celler de les Aus de la bodega Alta Alella, (D.O. Alella).

Aquesta jornada forma part del cicle Mas Salagros Food&Wine Experience que es durà a terme al llarg de l’any amb diversos xefs invitats per a cada experiència. En les següents jornades el cicle, Beniamino Campolo comptarà amb la presència de Susana Aragón al març, exponent de la cuina de producte; la creativitat d’Alain Guiard i Marc Martín el maig; i Laura Veraguas i la seva cuina verda al juliol.

Podeu comprar les vostres entrades per 49 € aquí!

Si voleu completar la vostra, o sorprendre a la parella, per 247 € s'inclou al preu del sopar per a dues persones una nit amb esmorzar a una habitació superior amb terrassa. No us perdeu aquesta oportunitat!

Detalls

Els usuaris diuen

LiveReviews|0
1 person listening