Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Masterclass: xef Miquel Antoja al ROC35

  • Què fer, Classes i tallers
Publicitat

Time Out diu

Miquel Antoja és un xef creatiu, meticulós, sofisticat, polivalent… Són conceptes que descriuen el seu potencial en les cuines.

La seva passió per la gastronomia és total, ell mateix es considera meitat cuiner de receptes salades i meitat pastisser. Va començar amb els seus estudis de cuina a Sant Pol de Mar, on va descobrir que aquesta era la seva passió real. Des de llavors, gràcies a la seva dedicació i esforç, ha treballat en les cuines de nombrosos restaurants prestigiosos on s'ha format amb cuiners com Ramón Freixa i Carme Ruscalleda.

Les receptes

Morat: 'Salmorejo' de remolatxa i maduixa
Verd: Crema 'acipicant'
Groc: Pasta amb safrà
Blau: Rap amb flor de Clitoria
Taronja: Xai amb sobrassada
Marró: Textures de xocolata

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà