Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Meat & Fire 2024

 • Què fer
 • Moll de la Fusta, Ciutat Vella
 1. Meat & Fire
  Meat & Fire
 2. Meat & Fire
  Meat & Fire
 3. Meat & Fire
  Meat & Fire
 4. Meat & Fire
  Meat & Fire
 5. Meat & Fire
  Meat & Fire
Publicitat

Time Out diu

Torna el festival que ret honor a la carn i a la brasa mentre anima el Port Vell: reunirà 40 dels millors graellers del món, tallers, bars, música i un market

Si clameu que la carn és un dels béns més preuats del món (i no exagereu), Meat & Fire us cridarà com els càntics de les sirenes. A la vora del mar, al Moll de la Fusta del Port Vell, i hipnotitzats per la música que sonarà per tot el moll, us enamorareu d’aquesta festa de la carn i el foc de filosofia sostenible -la primera del Sud d’Europa amb aquesta temàtica- on podreu clavar queixelada a una àmplia varietat de creacions carnívores, la majoria fetes a la brasa. Del 7 al 9 de juny, l’esdeveniment que se celebra per segon any consecutiu a Barcelona concentrarà a més de quaranta reconegudes graelleres i graellers de tot el món que es posaran als fogons dels trenta grills del festival per a delectar els assistents amb una àmplia varietat de plats elaborats amb diversos talls de carn. Cadascun d'ells utilitzarà una varietat d'eines com graelles, 'xulengos', 'kamados', fumadors, robatas, forns de llenya i caixes xineses per elaborar les seves creacions amb les millors carns disponibles al mercat, sempre amb un absolut respecte per l'animal i enfocats en oferir productes de qualitat.

Entre queixalada i queixalada, podreu passejar-vos pel marketplace i aprofitar per comprar estris especials i omplir el rebost, assentar-vos en algun dels bars a l’aire lliure, gaudir d’un espectacle musical o d'un showcooking o, fins i tot, apuntar-vos a un taller de cuina. Ja se us fa la boca aigua? No espereu a comprar la vostra entrada!

Time Out en col·laboració amb Meat & Fire

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
meatandfire.org/ca/
Adreça
Moll de la Fusta
Pg. de Colom
Ciutat Vella
Barcelona
08003
Transport
Barceloneta (Línies: L4)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà