Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Meet Vincent van Gogh

  • Què fer
Meet Vincent van Gogh
FOTO: Vincent van GoghMeet Vincent van Gogh
Publicitat

Time Out diu

Una gran carpa al Port Vell acull 'Meet Vincent van Gogh', una experiència multisensorial que han creat experts del Museu Van Gogh d'Amsterdam i que permet que el públic s'acosti a les obres i la vida del pintor holandès d'una manera com mai s'ha fet abans.

No és una experiència museística més, es tracta d'una carpa de 1.500 m2 dividits en sis espais en els quals els visitants podran veure, tocar i fins i tot escoltar els pensaments del pintor holandès. Sí, heu llegit bé, podreu fer el que en un museu, galeria o sala d'art està totalment prohibit, tocar! 'Meet Vincent van Gogh' inclou reproduccions de les obres d'art originals perquè toqueu el traç de les pinzellades així com projeccions a escala real, fotos, fragments de vídeo, reproduccions detallades, animacions interactives, decorats teatrals i fragments de més de 800 cartes.

Durant el recorregut, cobraran vida nombrosos personatges com el mateix pintor, el seu germà Theo, la seva cunyada Jo Bonger, la seva mare i altres persones que van ser clau en la seva vida, i també podreu 'viatjar' a llocs que van marcar la vida del pintor, com el cafè parisenc Le Tambourin, l'hospital de Sant-Rémy i la Casa groga d'Arles.

Detalls

Adreça
Preu
9-15 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà