Megem d'aprop: mongeta del ganxet

Què fer

Time Out diu

Dins del cicle de diàlegs de cuina 'Tan bo, tan a prop', volen celebrar que la mongeta del ganxet ha obtingut la denominació d’origen protegida amb una activitat dijous 7  a les 19 h a El 300 del Born, l’espai gastronòmic de Cerveses Moritz al Born Centre Cultural. Serà una trobada gratuïta per conèixer més detalls sobre aquest llegum, molt present a la gastronomia catalana ja sigui com a acompanyant –amb botifarra, guisada amb bacallà o amb cloïsses, per exemple– i també com a ingredient fonamental de l’empedrat que tant gaudim a l’estiu.

El biòleg i gastrònom Francesc Murgades conduirà la xerrada i ens n’explicarà les característiques botàniques i les propietats a la cuina, i el pagès Ramon Casamada, de la finca Can Casamada de Matadepera, ens ensenyarà a distingir la mongeta del ganxet autèntica d’altresvarietats que circulen per botigues i mercats amb aquest nom i que no ho són de veritat. I com que de tant parlar de menjar segur que ja us entra la gana, no patiu que també en fareu un tast. Així podreu comprovar per què és tan especial.

Publicat

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers