1. MENJA, ACTUA, IMPACTA
    Foto: Robert Ramos / FUNDESPAI
  2. Fundesplai
    Foto: Robert Ramos / FUNDESPLAI
  • Què fer, Exposicions

MENJA, ACTUA, IMPACTA

Una experiència interactiva per reflexionar sobre les conseqüències del nostre sistema alimentari i aprendre alternatives sostenibles

Publicitat

Time Out diu

Cada cop se’n parla més de l’impacte de la nostra forma de viure en el planeta, però sovint oblidem el protagonisme que té l’alimentació en aquesta equació. L’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA pretén conscienciar d’aquesta situació alarmant i proveir eines pràctiques perquè tothom pugui fer canvis reals en el seu dia a dia.

El recorregut, a través d’una instal·lació de més de 1500 m² habilitada per Fundesplai, es divideix en cinc espais amb elements audiovisuals i interactius, que fan de l'exposició un viatge en primera persona cap a un canvi de mentalitat col·lectiu. La mostra posa el focus en els principals reptes als quals ens enfrontem: el malbaratament d’aliments, el consum de proteïna animal, els ultraprocessats, els productes de proximitat i temporada i l’ús d’envasos.

Però el projecte va molt més enllà, ja que compta amb una gran varietat d’activitats i tallers, tant a l'interior de la instal·lació com a diferents espais naturals del Delta del Llobregat. A més, hi ha jornades de debat i un programa d’activitats dirigides a centres educatius.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
menjaactuaimpacta.org/
Adreça
Preu
De 0 € a 13,5 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà