Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right MENJA, ACTUA, IMPACTA

MENJA, ACTUA, IMPACTA

Què fer, Exposicions Fundesplai , Fora de Barcelona Fins al dilluns 31 juliol 2023
MENJA, ACTUA, IMPACTA
1/2
Foto: Robert Ramos / FUNDESPAI
Fundesplai
2/2
Foto: Robert Ramos / FUNDESPLAI

Time Out diu

Una experiència interactiva per reflexionar sobre les conseqüències del nostre sistema alimentari i aprendre alternatives sostenibles

Cada cop se’n parla més de l’impacte de la nostra forma de viure en el planeta, però sovint oblidem el protagonisme que té l’alimentació en aquesta equació. L’exposició MENJA, ACTUA, IMPACTA pretén conscienciar d’aquesta situació alarmant i proveir eines pràctiques perquè tothom pugui fer canvis reals en el seu dia a dia.

El recorregut, a través d’una instal·lació de més de 1500 m² habilitada per Fundesplai, es divideix en cinc espais amb elements audiovisuals i interactius, que fan de l'exposició un viatge en primera persona cap a un canvi de mentalitat col·lectiu. La mostra posa el focus en els principals reptes als quals ens enfrontem: el malbaratament d’aliments, el consum de proteïna animal, els ultraprocessats, els productes de proximitat i temporada i l’ús d’envasos.

Però el projecte va molt més enllà, ja que compta amb una gran varietat d’activitats i tallers, tant a l'interior de la instal·lació com a diferents espais naturals del Delta del Llobregat. A més, hi ha jornades de debat i un programa d’activitats dirigides a centres educatius.

Per Time Out en col·laboració amb Fundesplai

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://menjaactuaimpacta.org/
Telèfon de l'esdeveniment 617 682 924
Lloc de la ubicació Fundesplai
Adreça Riu Anoia, 42-54
El Prat de Llobregat
08820
Preu De 0 € a 13,5 €

Dates i hores

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers