Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Mercat a tot ritme!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Mercat a tot ritme!

Un festival de música que també aglutina gastronomia i disseny durant tot l’estiu

Advertising

Quan el sol es pon, a La Santa Market no apareixen només les lluernes i bèsties nocturnes sinó que també s’hi congreguen els grups de música, els DJs i la bona música en directe. I és que La Santa Market és molt més que un aparador alternatiu onla moda i l’artesania es fonen amb les millors propostes d’oci i gastronomia de la Costa Brava: La Santa és, sobretot, ritme, festa i bona música. A més, també és un dels pocs festivals on les dones tenen un 50% de presència al cartell.

L’hípica del folk

Hi trobareu grups molt potents del panorama del folk local; des de Mazoni fins a Nuu, passant també per Blaumut, Ramon Mirabet i Dolo Beltrán, que oferiran concerts intimistes en un club d’hípica completament adaptat. Es podrà assistir a tots els concerts de manera gratuïta, així com a la zona market.

A més, l’espai on es du a terme aquest mercat que és alhora un festival és de visita obligada: el Santa Cristina Horse Club, un club d’hípica amb 30 anys d’història ubicat a Santa Cristina d’Aro. Però els cavalls passen a un segon pla i hi trobareu una pintoresca fusió de disseny, sabors i música els caps de setmana de juliol i totes les tardes d’agost, excepte els dilluns. Podeu consultar l’agenda al web i no perdre ni una oportunitat de viure un vespre d’estiu únic!

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising