Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Mercat Drap-Art 2020

  • Què fer, Mercats i fires
  1. Mercat Drap-Art 2020
    Foto: Mercat Drap-Art 2020
  2. Mercat Drap-Art 2020
    Foto: Mercat Drap-Art
Publicitat

Time Out diu

Torna Drap-Art a Barcelona i engega amb la iniciativa 'Artistas Confinadxs', una plataforma que planteja propostes artístiques sostenibles

El Mercat Drap-Art torna a la plaça Reial durant tots els dissabtes d’estiu omplint de cultura, art i respecte pel medi ambient tota la ciutat. Per raons de seguretat no es realitzaran tallers però sí les parades artesanes i de disseny apostant pel reciclatge i la sostenibilitat i on es respectaran totes les mesures d’higiene, seguretat i distància social.

L’art és indispensable i ho hem vist durant els mesos de confinament, quan la gent tenia una gran necessitat d'expressar-se. Aquesta és la premissa amb la qual Drap-Art ha treballat des del mes de març i d'on ha sortit la iniciativa 'Artistas Confinadxs', un espai creatiu d’art sostenible per decidir quin tipus de planeta volem. Va néixer com una convocatòria oberta per plantejar idees sobre què considerem imprescindible per tornar a funcionar com a societat i què hauríem d’eliminar per aconseguir-ho.

Hi podreu veure 14 projectes dels 41 que s'han rebut fins ara, com 'Oportunitat de negoci Covid-19', de l'artista ambiental HA Schult, o la vídeo-artista Margarita Novikova.

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.drapart.org
Adreça
Preu
Gratis
Horaris
Ds. de 11h a 22h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà