Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Més de 500 km amb accent gironí

El primer gran ral·li de clàssics de la temporada ha reunit més de 150 equips

Publicitat

La costa brava és d’allò més atractiva, ja ho sabeu. Pobles pescadors escarpats entre penya-segats, casetes blanques, paisatges d’infart, platges d’anunci i l’escalfor que caracteritza la seva gent. Sens dubte és l’escena ideal per al 65è Rally Moritz Costa Brava, el primer ral·li de clàssics de la temporada, que ja ha reunit més de 160 equips inscrits. Si el nombre de participants ja és espectacular, espereu a veure la qualitat dels vehicles que hi participaran. Hi haurà models tan icònics com el Lancia Stratos, el Lancia Rally 037 i el Lancia Delta, entre altres.

A més, enguany acollirà participants de tres modalitats diferents: velocitat, regularitat (en carretera tancada) i la nova categoria Legend, de pura exhibició, que us deixarà amb la boca oberta.

El ral·li constarà de 557,99 km distribuïts en onze trams. La cursa començarà a les 18 h del divendres 24, des del podi de l’avinguda de Ramon Folch de Girona. La segona etapa, íntegrament diürna, arrencarà l’endemà, el dissabte 25, a les 8.30 h, i els participants hauran d’afrontar vuit trams. El ral·li finalitzarà al vespre, a partir de les 20 h, al parc tancat de La Copa.

Enguany, a més a més, Moritz s’estrena com a patrocinador del ral·li, per això, tots aquells que vingueu a Girona podreu visitar el seu espai situat l’avinguda Ramon Folch.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat