«Meze» Taller de tapes gregues

Què fer, Activitats gastronòmiques

Time Out diu

Minos Digenis ens proposa una mirada informal per treballar les diferents «Mezedes», les tradicionals salses gregues que se serveixen com a aperitius.

La cuina mediterrània tal com la coneixem avui va néixer a Grècia. L'evolució de la gastronomia grega s'ha vist influenciada per molts factors com la seva excepcional geografia i topografia, a més de la diversitat d'ingredients i la dieta tradicional.

Aquests populars platerets compten amb ingredients bàsics i econòmics que realcen les excel·lències de la dieta mediterrània: tomàquet, cogombre, arròs, pebrots, olives, peix o formatge blanc com la «feta» entre uns altres. La seva elaboració és senzilla i compleixen totes les expectatives en qualsevol àgape.

Les receptes
Tsatsiki. Salsa fresca i cremosa a força de iogurt grec i cogombre.
Melitzanosalata. Amanida d'albergínies rostides.
Tyrosalata. Paté de formatge Feta (formatge fresc amb llet d'ovella).

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers