Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

«Meze» Taller de tapes gregues

  • Què fer, Activitats gastronòmiques
Publicitat

Time Out diu

Minos Digenis ens proposa una mirada informal per treballar les diferents «Mezedes», les tradicionals salses gregues que se serveixen com a aperitius.

La cuina mediterrània tal com la coneixem avui va néixer a Grècia. L'evolució de la gastronomia grega s'ha vist influenciada per molts factors com la seva excepcional geografia i topografia, a més de la diversitat d'ingredients i la dieta tradicional.

Aquests populars platerets compten amb ingredients bàsics i econòmics que realcen les excel·lències de la dieta mediterrània: tomàquet, cogombre, arròs, pebrots, olives, peix o formatge blanc com la «feta» entre uns altres. La seva elaboració és senzilla i compleixen totes les expectatives en qualsevol àgape.

Les receptes
Tsatsiki. Salsa fresca i cremosa a força de iogurt grec i cogombre.
Melitzanosalata. Amanida d'albergínies rostides.
Tyrosalata. Paté de formatge Feta (formatge fresc amb llet d'ovella).

Detalls

Adreça
Preu
45€
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà