Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 'Missió: Toccata i fuga', Escape Room al Palau de la Música Catalana

'Missió: Toccata i fuga', Escape Room al Palau de la Música Catalana

Què fer, Activitats curioses Palau de la Música Catalana , Sant Pere, Santa Caterina i la Ribera Fins al diumenge 25 octubre 2020
Palau de la Música Catalana
Matteo Vecchi | teolds photography | Palau de la Música Catalana

Time Out diu

El Palau de la música Catalana és el nou escenari d'un escape room que us omplirà d'adrenalina mentre exploreu el recinte modernista. Us ho perdreu?

Amb 'Missió: Toccata i fuga' formareu part d'un operatiu dels serveis secrets que es troba en el Palau de la Música Catalana. Però no hi anireu per assistir a un concert sinó per complir una missió secreta de gran urgència. I és que en el Palau s'amaguen els plànols d'una bomba atòmica!

En equips de 4 a 8 persones tindreu 90 minuts per trobar els documents i destruir-los abans que caiguin en males mans. Sereu capaços? Per aconseguir-ho, haureu d'explorar el recinte modernista en una experiència única i plena d'adrenalina!

Espies, bombes... però activitat segura! Consulta els protocols Covid-19 aquí. I no oblideu que aquesta activitat no té dates fixes sinó que haureu d'anar consultant la web per poder aconseguir les vostres entrades i participar en aquesta experiència.

Una missió que podreu gaudir també amb els més petits i és que els nens podran participar-hi sempre que tinguin més de 8 anys i vagin acompanyats d'un adult. Joves i grans, esteu preparats per complir les missions i descobrir els secrets que s'amaguen en el Palau de la Música?

 

Per Time Out en col·laboració amb Palau de la Música Catalana

Detalls

Lloc de la ubicació Palau de la Música Catalana
Adreça Palau de la Música, 4-6
Ciutat Vella
Barcelona
08003
Transport Urquinaona (M: L1-L4)
Preu 27 €

Dates i hores

També t'agradarà
    Últimes notícies