Mobile Week Barcelona 2020

Què fer
Mobile Week Barcelona
Foto: Mobile Week Barcelona Mobile Week Barcelona

Time Out diu

La Mobile Week Barcelona, que es manté, retalla distàncies entre la tecnologia i la ciutadania i uneix el món virtual amb el real

Que vivim en una societat connectada al món virtual és una realitat, i si dia a dia us feu preguntes com què passarà quan la tecnologia sigui més intel·ligent que nosaltres o com ens mourem per les ciutats d’aquí a cinc anys, la Mobile Week Barcelona us donarà totes les respostes. Del 20 de febrer a l’1 de març arrenca la quarta edició de l’esdeveniment, impulsat pel Mobile World Capital Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona amb l’objectiu de conscienciar la ciutadania de com la tecnologia transforma la societat.

Per (a) tot Barcelona

Sota el lema Tecnologia per a la ciutadania, l’esdeveniment començarà amb l’acte inaugural a l’auditori ONCE, on es presentarà el programa, els ponents experts en aquest àmbit i l’ampli ventall d’activitats, debats, conferències i tallers que es realitzaran al llarg de la setmana. Tots es duran a terme als diferents districtes de la ciutat per tal de fer-los accessibles a tothom.

Realitat i virtualitat

Els temes principals que es tractaran seran de robòtica, intel·ligència artificial, dades, ciberseguretat, mobilitat del futur i altres eines que ofereix la tecnologia digital, i es combinaran amb inquietuds i necessitats socials, culturals i ètiques, per tal de fer reflexionar sobre el nostre nivell de connectivitat amb la tecnologia. Per exemple, us implantaríeu un xip sota la pell per obrir la porta de casa vostra?

Innovació en família

Per acabar la setmana de la Mobile Week Barcelona de la millor manera, l’Antiga Fàbrica Estrella Damm serà l’escenari d’una jornada amb programació especial per a tota la família: el Family Day. Els més petits de casa experimentaran, aprendran i s’entretindran, mentre que els més grans coneixereu les claus per educar els vostres fills en el món digital, experimentareu amb realitat augmentada i gaudireu de food trucks i música!

Podeu consultar més informació al compte d'Instagram i Facebook de la Mobile Week Barcelona!

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers