Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Moritz
Foto: MoritzTast de Moritz

Moritz ha batut el rècord del tast més multitudinari del món!

Moritz 7 aconsegueix el Guinness World Records® "Largest beer tasting", un rècord que es va aconseguir a Londres per últim cop el 2016

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

A més de fer bona cervesa, Moritz organitza experiències que enriqueixen i donen vida a la ciutat. La seva última fita històrica ha estat superar el Guinness World Records®  "Largest beer tasting" el passat 14 de juliol a la plaça de l’Univers amb els afortunats assistents. Diem afortunats perquè Moritz va completar el nombre d’assistents en només 48 hores i amb una llista d’espera de més de 5.000 persones. Al tast van poder provar tres varietats de cervesa: Moritz Radler, Moritz Epidor i la guardonada Moritz 7. Aquesta darrera, feta 100% de malta, des que va aparèixer que no ha deixat de guanyar premis. 
Els assistents no es van perdre cap detall de les cerveses de la coneguda marca perquè el bon funcionament del tast va estar dirigit per Albert Viaplana, mestre cerveser & Beer Sommelier de Moritz des de 2012. A més, l’esdeveniment va estar supervisat en tot moment per una jutgessa oficial del Guinness World Records® acompanyada de 50 observadors sol·licitats per Guinness, que van controlar que se seguissin les instruccions meticulosament i es complís amb la normativa per a guanyar el guardó internacional.
Per celebrar aquesta fita, i com a mostra del suport de la marca a la cultura local, els participants van gaudir de les actuacions en directe de Mishima, Mujeres i Delafé DJ Set. Des que va aparèixer el 1856, la primera cervesa barcelonina no deixa de sorprendre’ns!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat