Mostra de Joves Creadors 2017

Què fer, Exposicions
Zisis. Reivindicación
© Zisis Zisis. Reivindicación

Time Out diu

Pregunta als joves artistes: quin és el pas més complicat durant el procés de creació? A) Enfrontar-se al llenç en blanc. B) La falta de mitjans. C) Les poques oportunitats d’ensenyar la vostra obra. Si la resposta és la C, us agradarà conèixer la Mostra de Joves Creadors (MJC) que organitzen els alumnes de l’EMAV (Escola de Mitjans Audiovisuals de Barcelona), i que dijous 30 celebra la 16a edició, i de forma totalment gratuïta.

L’objectiu és donar a conèixer artistes joves –la majoria, entre 20 i 30 anys– i emergents de diferents disciplines artístiques en un ambient festiu, no acadèmic, i on sorgeixi el 'feedback' entre l’artista i el públic, un incentiu perquè els creadors perdin la por d’exhibir la seva obra. Per fer-ho possible han organitzat aquesta mostra a l’Espai Boca Nord, en la qual participaran més de 30 artistes de teatre, dansa, performances, foto, pintura, música, clown... No hi deixaran de passar coses!

Cada edició té un fil conductor que defineix la línia conceptual i artística en la qual s’emmarquen els espectacles de cada any. Aquesta vegada se centraran en la relació existent entre els colors, les emocions i l’art. Cadascuna de les disciplines artístiques estarà associada a un dels quatre colors del codi CMYK (Cian, Magenta, Groc i Negre).

En una primera sala de l’Espai Boca Nord, trobareu pintura, fotografia, performances i un mural participatiu en el qual els visitants podreu dir i expressar el que vulgueu. Una segona sala estarà habilitada per acollir espectacles de claqué, de teles aèries, dansa integrada, microteatre i dos concerts finals. I al costat, separat només per una porta, trobareu el bar, reconvertit per a l’ocasió en cabaret i on es faran més coses que menjar i beure: recitals de poesia, clown, dansa i concerts de cantautors.

És molta teca, però està tot pensat perquè el trànsit entre els espais sigui fàcil i hi haurà una mestra de cerimònies que, a més de ser monologuista, us acompanyarà perquè marxeu a casa amb els deures fets.

Detalls

També t'agradarà