Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right 3 motius per esmorzar amb Nandu Jubany

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Nandu Jubany us promet el millor pollastre a l'ast del món!
©IvanGiménez Nandu Jubany us promet el millor pollastre a l'ast del món!

3 motius per esmorzar amb Nandu Jubany

El dissabte 30 de novembre, al Time to Eat Fest us espera una cita exclusiva i saborosa amb el xef català. Tres raons són suficients per no perdre-se-la!

Advertising
El Time to Eat Fest, dedicat al producte català i a totes les gastronomies que resideixen en les cuines de la nostra ciutat, està a la volta de la cantonada i ja ho té tot preparat pel seu primeríssim acte: l'esmorzar de forquilla amb el reconegut xef Nandu Jubany. I és que hi ha moltes maneres de gaudir de l'esdeveniment gastronòmic de l'any, però, sens dubte, una de les millors és sent els primers a assaborir-lo!
Nandu Jubany té la capacitat de fer-nos viatjar per tots els racons de Catalunya a través dels fogons: selecciona els millors productes de la terra i els transforma en autèntiques creacions d'autor que només es poden assaborir al restaurant Can Jubany, de Calldenetes i al Pur / Impur, que va obrir ara ja fa un parell d’anys a la capital catalana. Però per aquesta ocasió tan especial que tindrà lloc al bonic interiors del Museu Marítim de Barcelona, el xef ha ideat un esmorzar de forquilla exclusiu, que us farà llepar els dits i que només podreu tastar en aquest primer (i matiner) acte del Time to Eat Fest. Continueu llegint, que us donem tres raons que no us faran dubtar ni un moment!

 

 

1. El xef és l'amfitrió!

Si haguéssim de triar una paraula que definís la cuina del nostre prestigiós amfitrió, després de pensar en moltes altres, segurament ens quedaríem amb aquesta: transparència. En Nandu Jubany és un autèntic tot-terreny de la cuina catalana (i no perquè es passi els dies viatjant d'Osona a Barcelona!). Entre les parets dels seus locals, a més d'olors delicioses que fan rondinar totes les panxes, sempre s'hi respira honestedat. Tal com el nom del restaurant Pur indica: el producte a la vista de tothom, i el cuiner i el seu equip sota la mirada dels comensals. No s'amaga res i en l'esmorzar de forquilla, tampoc! Perquè en Nandu Jubany, a més de fer-vos sentir la calor dels fogons de ben a prop, també estarà entre vosaltres per fer d'aquesta experiència una trobada íntima i insòlita.

2. El menú s'ho val!

El menú que ha preparat Jubany per aquesta ocasió consiteix en sis plats tradicionals de producte català, acompanyats de postres i begudes (amb begudes incloses). Començareu assaborint una amanida de ceba al cop de puny amb olives, pa de pagès Català IGP llescat amb tomàquet de penjar i amanit amb oli i sal. Llonganissa IGP de Vic i formatge DOP de l’Alt Urgell i la Cerdanya, unes mongetes DOP del Ganxet amb rosta de cansalada i botifarra, ou ferrat amb patates rosses i sobrassada i cap i pota de vedella dels Pirineus. I com un menú com aquest no es pot acabar de millor manera que amb petits plaers ben dolços, de postres gaudireu d'un xuxo fet al moment amb farcit de crema i grana de capellà amb avellana DOP de Reus, acompanyat de moscatell. Un menú ideat i elaborat exclusivament per a vosaltres... nyam!

Advertising

3. És la cita inaugural del Time to Eat Fest!

La cosa va de primeres vegades! Si l'esmorzar és el primer àpat del dia, també és la primera cita d'aquest festival dels amants del bon menjar. I és que amb l'esmorzar de forquilla sereu els primers a gaudir d'aquesta primera edició del Time to Eat Fest. Amb l'entrada no només podreu assaborir les delícies del xef Jubany, sinó que també tindreu accés a tot el festival, que tindrà lloc just després de l'esmorzar i durant tot el dia. Una jornada dedicada als productes catalans, cuinats i servits per una selecció de xefs, escollits entre els millors de la ciutat on podreu tastar meravelles gastronòmiques com gyozas amb salsa de calçot a la carbonara, que proposa el xef Stefano Mazza del Last Monkey, o el lingot de xai amb parmentier de patata de Prades, mostassa i demiglace amb oli d'oliva del xef Fran López, del Xerta Tapas. Se us farà la boca aigua!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising