Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
TIME TO EAT FEST
Time Out Barcelona

3 motius per posar un fotomatón a les vostres festes

Si sou dels que us oblideu de fer fotos a les festes i després us n'arrepentiu, tenim la solució perfecta per tots vosaltres!

Time Out en col·laboració amb SmyBox
Publicitat

Teniu una festa molt a la vora i voleu tenir un record especial? Us proposem una idea que segur que no heu pensat: un fotomatón de SmyBox! Té cabuda en qualsevol tipus de festa, ja sigui una comunió, bateig, noces i, fins i tot, en una festa de jubilació o d'aniversari, és una bona solució per si us voleu ajuntar els uns amb els altres i començar la disbauxa! Això sí, heu de pensar a preparar accessoris i props temàtics de la festa perquè tots pugueu personalitzar les vostres fotos com més us agradi! A més, és una bona forma perquè cadascun s'emporti a casa el seu record personalitzat més especial de la festa. Us expliquem per què!Tindreu records inolvidables i personalitzats
Time Out Barcelona

1. Tindreu records inolvidables i personalitzats

Si durant la festa sou dels que us voleu oblidar del mòbil i la càmera, un fotomatón és una opció perfecta per tenir records personalitzats i inolvidables sense haver de fer res. Això sí, heu de comptar amb un espai de 3x3 metres i amb un punt d’electricitat a prop perquè SmyBox es pugui alimentar. I l’única feina que us quedarà serà reclutar un grup de persones, convèncer-los per fer-se fotos divertides i, a posar!

Riureu fent ganyotes i posant-vos accessoris
Time Out Barcelona

2. Riureu fent ganyotes i posant-vos accessoris

Si munteu un fotomatón, heu de tenir en compte que una de les coses més importants és posar-hi accessoris temàtics, i aconseguir que tothom s’animi a posar-se’n! Ara, només falta convèncer a tothom perquè facin ganyotes davant la càmera… A més, des de SmyBox us oferiran els fons que vulgueu i podreu escollir el que més us agradi del seu catàleg, o proposar-los idees noves.

Jugareu i aprendreu amb noves tecnologies!
Time Out Barcelona

3. Jugareu i aprendreu amb noves tecnologies!

I si us voleu divertir al màxim i competir entre vosaltres, a veure qui ofereix la millor imatge, podeu organitzar un concurs de fotografies i, a veure qui guanya! A més, a SmyBox us ofereixen el vídeo 360, que compta amb una experiència immersiva amb contingut en 360 graus, amb efectes especials i filtres personalitzats per crear les vostres fotos úniques. Teniu ganes de submergir-vos en un entorn virtual i viure moments emocionants? Ha arribat el moment fotomatón!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat