Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Multituds i un far glaçat

Et presentem dos imperdibles d’aquest Sant Jordi per descobrir nous autors i aprendre de les seves experiències.

Publicitat

Una de les millors coses de la primavera, a banda de l’arribada del bon temps, les terrasses, els vermuts al sol i els dies que s’allarguen, és la diada de Sant Jordi. Aquesta festa, de les més populars del país, arriba guarnida de roses i, també, pel millor patrimoni hagut i per haver: els llibres. Un any més, Moritz reforça el seu vincle amb el sector cultural patrocinant dues presentacions molt especials.

Busca i troba amb Mosquito
Mosquito Books va un pas més enllà i reformula els clàssics de ‘busca i troba’ amb Gentada, un llibre ple d’humor corrosiu, punyent i amb un cert to càustic, a la vegada que també llança un missatge amb crítica social. Mia Cassany, coautora del llibre, sempre ha estat una amant de les multituds, i les aglomeracions la inspiren a agafar paper i bolígraf i començar a escriure. Per això, de seguida que va poder va contactar amb Miguel Bustos, un dibuixant gamberro i d’humor fi. Així és com va néixer Gentada. Ara, Mosquito Books ens empeny a conèixer aquest duo humorístic, reinventant-se amb un enfocament nou i un format de tota la vida.

El far del futbol
T’imagines com seria deixar-ho tot i emprendre un viatge entre glaceres? Redescobrir la vida a través de mons que fins ara només havies vist en documentals? Això és el que va fer Axel Torres, empès per Víctor Cervantes, un jove periodista amb ganes de veure-ho tot amb els seus propis ulls. Ambdós buscaven reconciliar-se amb la vida, potser també amb ells mateixos; i, pel camí, van descobrir el que han titulat El faro de Dalatangi, postales islandesas del verano previo a la gesta futbolística. Sens dubte, un imperdible!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat