Muses 2016: 5è Cicle de dones creadores

Què fer Gratis

Time Out diu

Arriba puntual a la seva cita i per cinquè any consecutiu el Festival de dones creadores Muses. Organitzat pel Centre Cultural la Farinera del Clot, el PIAD de Sant Martí i aquest any també pel Casal de Joves La Traca 'Muses' neix amb la clara intenció de donar visibilitat a la tasca que desenvolupen les dones artistes i que any rere any ha treballat per assolir aquest objectiu. 
Una setmana farcida d’activitats per intentar acomplir el seu propòsit. La programació inclou un taller de Deep Dance-Art (22 i 24 de novembre de 10 a 13 h) a càrrec de Carol Villalón, i l’altre d’autodefensa (23 de novembre de 18 a 21 h), que durà a terme Karin Konkleal.
 
'Muses' també comptarà amb l'exposició 'Projecte Miralls' (24 novembre a 17 desembre), proposta dirigida per la fotògrafa Anna Rodríguez, en la que un grup de dones del Prat de Llobregat, amb diversitat cultural i generacional, realitzen un taller de fotografia creativa poc convencional.
 
En l’apartat de les arts escèniques el festival també comptarà amb el 3r Concurs de Monòlegs per a Dones (25 de novembre, 22 h) en el que les noies de la cia. Impro Barcelona conduiran el concurs i faran de mestres de cerimònia. En acabar el concurs, al Cafè la Farinera podrem passar una bona estona ballant amb la DJ Merli Marlowe. L'edició es tancarà dissabrte 26 a les 21 h amb les XL, que ens portaran el seu espectacle 'Abandónate mucho', un show musico-teatral que desmunta el mite de l’amor romàntic.

Detalls

També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers