• Què fer

Museu Marítim de Barcelona: Obrim una nova porta al mar

Publicitat

Time Out diu

El Museu Marítim de Barcelona inaugura la seva nova porta d’entrada orientada al mar. Aquest nou accés, situat al Portal de la Pau (plaça del monument a Colom), apropa l’entrada del Museu encara més a la façana litoral de la ciutat.
 
El nou vestíbul del museu compta amb uns serveis millorats de taquilles i informació,  guarda-roba i una botiga, amb un nou disseny circular. També s'inaugura una nova sala expositiva situada al primer pis, Espai Mirador, que acollirà l’exposició 'Llaverias i el Mar'. El nou vestíbul compta també amb dos atractius com són la balena-veler, una escultura metàl·lica, articulada i amb moviment que penja del sostre, dissenyada i construïda per l’artista Raül Beteta, així com la gran il·lustració retroil·luminada del litoral barceloní, feta pel dibuixant Xavier Mariscal i situada a la zona de taquilles.
 
El dissabte 23 de gener a les 12.30 h un espectacle teatral a càrrec de la companyia Artristras donarà pas a l’acte oficial d’inauguració, i seguidament i durant tot el cap de setmana es podrà visitar el nou recinte i l’interior de les Drassanes i les seves exposicions temporals.

Detalls

Adreça
Preu
Gratis
Horaris
Ds. de 13 a 20 h. Dg. de 10 a 20 h
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà