Música i poesia a la cuina: Viatge gastro-musical a l’Europa del Barroc

Què fer

Time Out diu

Segona edició d’aquest cicle d’activitats entorn de l’alimentació que posen en relleu la relació entre la cuina i diferents manifestacions artístiques. En aquesta primera sessió el xef de la Fundació Alícia Jaume Biarnés, i el musicòleg Xavier Chavarría, ens acompanyaran en un recorregut per l’Europa del Barroc a través d’un viatge amb quatre parades: de la sofisticada i artificiosa cort de Versalles, passant per l’austera Alemanya luterana i la jovial Itàlia barroca, fins a la Barcelona de l’Arxiduc Carles d’Àustria. Les explicacions s’aniran combinant amb l’elaboració de plats en directe i la interpretació de peces musicals il·lustratives de cada àmbit. S'acabarà amb una xocolata desfeta segons una recepta de l’època. Pel que fa a la música en directe hi actuaran Dani Espasa, clavicèmbal; Farran Sylvan James, violí i Oriol Aymat, violoncel.

Detalls

També t'agradarà