Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Música nutritiva
Foto: Alba Ruperez

Música nutritiva al Monumental Club

Rock i cuina asiàtica, DJs i xefs, ritmes de ball i els sabors més intensos de les diferents cuines del món: Monumenal Club ha preparat un festival molt sucós per aquesta tardor!

Time Out en col·laboració amb San Miguel
Publicitat

La música i la cuina pertanyen a dos regnes completament diferents dels sentits. Una s’escolta i l’altra es tasta, però si mirem de combinar-les, ens trobarem que l’experiència funciona. Per això els restaurants acostumen a tenir un fil musical, els cuiners treballen amb cançons, i moltes cançons, en comptes de parlar del cor, ho fan sobre la panxa.

Si això ho portem a un festival, el que tindrem serà una barreja explosiva. Potser pensareu que això ja està fet (a les cites musicals de l’estiu hi ha food trucks de tota mena), però el que proposa Monumental Club  un dissabte al mes –un esdeveniment de deu hores a la Plaça Monumental– no és fer coincidir les dues coses, sinó articular-les perquè tinguin sentit col·laborador -Eat Street- i amplifiquin l’experiència. I tot per un preu més que mòdic.

No deixis que t'ho expliquin: el proper 5 d'octubre gaudeix d'aquesta nova proposta d'oci i cultra!

La música: força i melodia
Foto: Alba Ruperez

La música: força i melodia

Monumental Club és un festival per a tota la família i en les primeres hores tindrà programació musical infantil. A mesura que avanci la tarda, trobareu artistes de l’escena independent que serviran les seves pròpies creacions en forma de pop expansiu (Papa Topo, Egosex), jazz i funk (Saphie Wells & The Swing Cats) i diferents DJs que perllongaran la festa i completaran l’experiència (Buffetlibre DJs, Tilt, DJ Mayfield) amb diferents aproximacions a la música de ball, amb textura electrònica i ganxos pop. Us podeu imaginar una tarda millor?

Eat Street: què mengem
Foto: Alba Ruperez

Eat Street: què mengem

Eat Street és tota una referència de la cuina de carrer a la ciutat. Organitza esdeveniments públics on coincideixen diferents xefs creatius de la ciutat, i la selecció gastronòmica del festival estarà articulada a partir d’ells.

Qui participa? Un total de vuit restaurants especialitzats en fusió asiàtica (Casa Xica, Hawker 45), índia (Masala’73), fusió americana (L’Immoral), vegetariana (Quinoa Bar) i fusió mediterrània (Can Sardi). Els cafès els de La Cherry Coffee Co.,i les postres seran a càrrec de Coraline. No en voldreu marxar!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat