Nadal 2020 al Poble Espanyol

Què fer, Mercats i fires
Nadal al Poble Espanyol
© A. Creus Nadal al Poble Espanyol

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

El Poble Espanyol aposta aquest Nadal per la cultura amb una programació que inclou música, arts escèniques i molta tradició

La ciutat de Barcelona no deixa de sorprendre'ns amb l'època més especial de l'any. I és que encara que aquest Nadal sigui el més atípic de tots, el Poble Espanyol continua apostant per la cultura. Per aquest 2020 ha preparat una programació –repartida en dues franges al calendari– que inclou música, arts escèniques i tradició. Grans i petits trobareu un espai a l'aire lliure on podreu fer un recorregut per les cases dels follets, la casa dels tions i altres racons del poble ben plens de decoració nadalenca. El primer període tindrà lloc del 5 al 8 de desembre, i el segon, del 12 de desembre al 5 de gener, amb un horari de 10.30 a 19 hores cada dia.

A més, podreu visitar la Casa del Pare Noel i dels Reis d'Orient per lliurar la carta i parlar amb ells personalment. Això sí, amb cita prèvia i amb les mesures de seguretat corresponents. Però aquí no s'acaba tot, perquè els nens també podran participar en tallers d'artesania i podreu gaudir del nou espectacle de dansa i circ 'Emotion' (del 6 al 8 de desembre, 12 i 13 de desembre, i del 19 de desembre al 5 de gener, excepte els dies 24, 25 i 31 de desembre). Quin millor pla que aquest?

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://www.poble-espanyol.com/
Telèfon de l'esdeveniment 935086300
També t'agradarà