Nadal al Poble Espanyol

Què fer, Mercats i fires
Nadal al Poble Espanyol
1/2
© A. CreusNadal al Poble Espanyol
Nadal al Poble Espanyol
2/2
© Ariadna CreusNadal al Poble Espanyol

Time Out diu

Un any més, el Poble Espanyol es transforma en una mena de parc temàtic del Nadal, per a grans i petis. L'han dividit en dues dates: del 6 al 9 de desembre i dirigit principalment per al públic infantil, i un altre del 21 al 29 de desembre, durant les vacances escolars i dirigit a tots els públics, tot i que té una part pensada per a públic adult amb tallers de pintar amb vi, de vermut i de swing així com tatos.

Però les dues dates tindran un munt d'activitats en comú fetes per ser gaudides en família. Podreu visitar la Casa del Pare Noel i a Ses Majestats els Reis Mags d'Orient i entregar la vostra carta, passar pel Bosc encantat de Nadal i pel Bosc dels tions, fer cagar un Tió Gegant, penjar els vostres anhels a l'Arbre dels desitjos i els xumets dels petits que ja no ho són tants a l'Arbre dels xumets. 

Tampoc faltarà música en directe i programació de cinema organitzat per Andorra Kids Film Festival, així com un mercat gastronòmic, un altre on fer les compres nadalenques i de Reis i els pessebres vivents de Martorelles, el dia 8, i de Sant Feliu de Llobregat, el dia 9.

NO T'HO PERDIS: Totes les activitats del Nadal a Barcelona i la programació familiar

Publicat

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment https://www.poble-espanyol.com/ca/
També t'agradarà
    Best selling Time Out Offers