Nadal al Recinte Modernista de Sant Pau

Què fer, Centres culturals
Façana de Sant Pau Recinte Modernista
1/3
Foto: Sant Pau Recinte ModernistaSant Pau Recinte Modernista
Visites teatralitzades
2/3
Foto: Sant Pau Recinte ModernistaVisites teatralitzades
Visites familiars
3/3
Foto: Sant Pau Recinte ModernistaVisites familiars

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Aquestes festes, l'esperit nadalenc omplirà el Recinte Modernista de Sant Pau amb visites teatralitzades, activitats educatives i moltes llums!

Aquest any, el Recinte Modernista ha estat més a prop de nosaltres que mai: els veïns i veïnes de Barcelona l'hem pogut gaudir al màxim, hem descobert els seus racons més secrets i hem presenciat com els colors de la posta de sol tenyien tota l'obra de Domènech i Montaner d'uns colors únics. Aquest Nadal, serà la màgia qui ompli el Recinte Modernista amb una programació nadalenca que aposta per activitats segures, de petit format i que us descobriran la seva història d'una altra manera: la familiar!
El Recinte Modernista estrena 'Llum, colors i natura': una activitat educativa que permetrà a les famílies conèixer les característiques del modernisme i la importància que hi tenia la il·luminació, el color i la natura en el projecte original de Domènech i Montaner. Tot, amb un recorregut especialment dissenyat per a la canalla que compta amb dinàmiques visuals i experimentals!
En les visites teatralitzadesDomènech i Montaner i una de les primeres infermeres que van treballar a l'Hospital de Sant Pau us faran viatjar al passat per reviure els primers anys d'activitat sanitària.
I seguint amb el món sanitari... un homenatge lumínic! Enguany se substituirà el tradicional 'mapping' per una il·luminació de la façana que combinarà Nadal amb l'agraïment als professionals sanitaris i un homenatge als pacients que han patit la Covid-19.
A quina activitat us apunteu? El Recinte Modernista ha rebut recentment el segell Safe Travels del World Travel & Tourism Council (WTTC). Aquest distintiu reconeix i valida els protocols de prevenció i higiene aplicats per Sant Pau davant la Covid-19.
A més, segueix en marxa la venda de 10.000 entrades a 5 euros a benefici de la recerca
sobre la Covid-19 que impulsa l’Institut de Recerca de l’Hospital de la Santa Creu i Sant
Pau. No us falten motius per anar-hi a gaudir de Nadal!

Detalls

També t'agradarà