Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Alessio Barbanti

Nit dels Museus VIP

Us proposem viure la nit més cultural de l’any sobre rodes, fent un recorregut exclusiu, a mida i amb l’equip de Time Out, amb una Yamaha Tricity. Us hi apunteu?

Time Out en col·laboració amb Yamaha
Publicitat

Entre les activitats més esperades de la primavera hi ha una que és quasi obligatòria: la Nit dels Museus. Time Out i Yamaha sortegem 4 nits VIP: els 4 guanyadors, amb els seus acompanyants i amb dos representants de Time Out, recorreran la ciutat a sobre d’una Yamaha Tricity per arribar, puntualíssims, a la proposta VIP de cada museu participant. A més, hi haurà un sopar inclòs amb bona teca!

Per participar en el concurs heu d'omplir, abans del 12 de maig, el formulari que trobareu a continuació, llegir les bases legals i complir els següents requisits: que tant el concursant com l'acompanyant tinguin més de 18 anys, carnet de conduir en vigor i experiència prèvia en conducció de motocicletes. Els noms dels guanyadors es donaran a conèixer el 13 de maig així que apunteu-vos i pareu atenció per saber si el vostre nom està entre els afortunats. Si és així, heu de saber que la ruta arrencarà el dissabte 18 de maig a la plaça Catalunya, a les 18,30 h, per començar una nit VIP que no oblidareu! A continuació, us expliquem punt per punt el recorregut i els privilegis de què gaudireu. Molta sort!

Ho sentim, aquest formulari ja no accepta enviaments.

El MACBA

El MACBA

La Nit dels Museus VIP arrencarà al MACBA, al cor del Raval. Els guanyadors del sorteig, amb els vostres acompanyants i amb l'equip Time Out, podreu entrar directament al Museu i saltar-vos les cues. A banda de la col·lecció permanent, podreu gaudir de les exposicions temporals, com la dedicada a l'artista suís-americà Christian Marclay, la Territoris indefinits. Perspectives sobre el llegat colonial, entre altres. Un guia us acompanyarà durant la vostra visita i, a més, us regalaran el Carnet d'Amic del MACBA.

El MNAC

El MNAC

La ruta VIP en Tricity continua al MNAC, al Palau Nacional de Montjuïc, on teniu entrada reservada a les 20,30h. Una persona d’atenció al públic us esperarà per portar-vos al punt d’inici de la ruta comentada durant l’hora que dura la visita i us indicarà les rutes que heu de seguir per no perdre detall. A banda de la col·lecció permanent, podreu visitar les exposicions temporals del Museu, entre les quals la dedicada a Bermejo, el geni rebel del segle XV, que s'acaba el mateix dia 19 de maig. 

Publicitat
Sopar al Miramar

Sopar al Miramar

Sortint del MNAC tornareu a pujar a la Tricity per enfilar la muntanya de Montjuïc fins arribar al nou restaurant del mític Hotel Miramar, que recupera el nom dels antics estudis de TVE. L’Studio Miramar, ubicat en un entorn idíl·lic amb vistes privilegiades a la ciutat i als emblemàtics jardins Forestier, ofereix una impressionant carta basada en productes locals i de temporada. Tindreu una taula reservada per a deu persones, on podreu gaudir d’un menú degustació tancat –amb begudes no alcohòliques, és clar– a càrrec del restaurant.

 

La Fundació Miró

La Fundació Miró

La ruta VIP continua després de sopar amb una última parada a la Fundació Miró, on us estalviaran la cua per entrar puntualment a les 23,30h. Aquí, tindreu una visita guiada personalitzada per al grup Time Out: durant mitja hora recorrereu la Miró de la mà d’un guia que us explicarà tots els detalls i secrets de les obres exposades. A més, teniu tres exposicions temporals per triar: la que està dedicada a l'arquitecta Lina Bo Bardi, la Miró-Gaudí-Gomis i 'Different Trains', de Beatriz Caravaggio. 

Publicitat
Sobre tres rodes!

Sobre tres rodes!

Si quan éreu adolescents us haguessin dit que un dia el més important per a vosaltres a l’hora de triar una moto seria la seguretat i la comoditat, no us ho hauríeu cregut. Però us rendireu davant la Tricity, una originalíssima 125 de tres rodes ideal per a circular per ciutat: ofereix una postura comodíssima per conduir, un motor súper eficient i un disseny totalment segur, especialment en revolts, gràcies a les dues rodes del davant. Elegància, seguretat i comoditat: el present de la moto urbana.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat