Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Torna una nova nit de DJs amb Mahou i dublab Barcelona

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Torna una nova nit de DJs amb Mahou i dublab Barcelona

La nova Mahou Cinc Estrelles Session IPA i la ràdio dublab.es tornen a unir-se en els valors d'esperit jove, urbà i col·laboratiu per portar-nos una nit molt musical

Per Time Out en col·laboració amb San Miguel
Advertising

El 14 de desembre, torna el maridatge més electrònic! Una vegada més la ràdio dublab i Mahou es tornen a fusionar per portar-nos una nit de cerveses i música, de la mà de sessions de DJs i la nova Mahou Cinco Estrellas Session IPA. Ja sabeu quin serà l’escenari? Doncs al nucli on la cultura urbana, la joventut, la creativitat i la llibertat de la ciutat es reuneixen: El Raval. Concretament, al teatre de La Rubia, la seu de la ràdio online dublab.es i un espai més que multidisciplinari!

La Rubia és un lloc ben especial dins l’escena urbana de Barcelona i només els que freqüentat el local saben que més enllà del bar s’hi amaga el seu teatre. Però no és l’únic secret que guarda: sabíeu que al bar de La Rubia és l’únic local de la ciutat on podreu tastar la nova IPA de Mahou? És una cervesa Ale d’alta fermentació, amb el toc perfecte d’amargor i alcohol moderat. El seu gust és molt refrescant, fàcil de beure i serà l’ingredient perfecte per maridar amb els DJs que posaran el ritme a la nit.

Sons tropicals

El portuguès Da Silva serà qui doni el tret de sortida a la nit! Establert a la ciutat des de fa temps, fa més de dues dècades que punxa discos per diverses sales d’Europa.

El seu estil, marcat per una clara influència brasilera i africana, és perfecte per deixar- se anar. Un so molt tropical barrejat amb músiques d’altres continents perquè balleu de principi a fi.

Disco i glamur italià

El següent a fer-nos moure els peus serà Marcelo Pantani, un apassionat de la música disco i house club italiana. En els seus sets destaca el decadent glamur dels noranta i un dels seus grans treballs és la revisió del clàssic 'Paris Latino' de Bandolero.

Advertising

Selecció exclusiva

I l’encarregada de tancar aquesta gran nit serà la DJ i productora nord-americana Ivy Barkakati. No serà una sessió qualsevol, serà l’última de l’any (i de la dècada), és per això que farà una selecció molt especial on es podrà escoltar house, boogie, funk i soul. Perfecte per llançar-se a ballar! No deixeu escapar aquesta nit al centre de la ciutat en què la cervesa, bona música i la diversió estaran més que assegurades!

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising