Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Nits d’Estiu al CaixaForum

  • Què fer
Nits d'Estiu CaixaForum
Foto: Fundació "La Caixa"
Publicitat

Time Out diu

Música, arts escèniques, poesia i cinema en un mateix espai!

Torna la programació estival per a les nits de juliol i agost al CaixaForum de Barcelona. Des del 4 de juliol fins al 31 d’agost, oferirà les seves consolidades Nits d’Estiu amb un ventall de propostes innovadores i per a tota mena de públics en el qual s’uneixen la música, les arts escèniques i la poesia i el cinema.

Les nits dels dimecres trobarem propostes molt diverses: des del jazz o el fado fins a les músiques del món i noms nacionals i internacionals, amb concerts de Dani Nel·lo (10 d'agost), Julie Fowlis (27 de juliol) i Silvana Peres (17 d'agost), entre d’altres. La cita dels dimecres també serà amb la performance, la dansa, el circ i la poesia. Podrem gaudir de cinc espectacles entre els quals hi ha ‘Cossoc’, d’Anamaria Klajnšček i Magí Serra (20 de juliol); ‘LP, d’Arnau Pérez (3 d'agost), i ‘Brossy, a càrrec de Pi Piquer i Rossy de Palma (27 de juliol).

La proposta del Caixaforum també inclou una nova edició de ‘Retina’, un cicle que uneix cinema i música en directe: es convida els músics a compondre una nova banda sonora per a una pel·lícula i interpretar-la en directe sobre la projecció del film. Podrem trobar-hi Amorante interpretant ‘Els ocells’ (14 de juliol); Santoral posant música a ‘El fantasma de la libertad’ (21 de juliol), o Le Parody tocant amb les imatges de ‘El espíritu de la colmena’ (28 de juliol).

Com a gran novetat per a l’edició del 2022, l’exterior del centre cultural acollirà durant aquests dos mesos la instal·lació artística efímera Farbalà, de l’arquitecte i artista Xevi Bayona, al Pati Anglès de CaixaForum. La instal·lació es mourà amb el vent, canviarà i es desdibuixarà constantment de forma, capaç de captar la llum per projectar diferents tonalitats de color i modificar la percepció d’aquest espai. La peça artística proposa un diàleg amb l’espai projectat per Arata Isozaki que, a més, serà l’escenari d’alguns concerts i espectacles durant les Nits d’Estiu.

Alguns actes són gratuïts amb reserva i d’altres l’entrada va de 6 a 9 €. Consulteu la programació i el preu de les entrades pels esdeveniments a la web.

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà